Πόπη Μαλλιωτάκη Παρέμεινε στην Ελλάδα μετά την Ακύρωση Πτήσης για Ταϊλάνδη: “Μείναμε εγκλωβισμένοι, αντί για ευχέλαιο”

Περιπέτειες στις εξωτικές ακτές της Ταϊλάνδης είχε την ευκαιρία να βιώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη στη διάρκεια των διακοπών της. Η γνωστή ερμηνεύτρια, μαζί με την παρέα της και τον αγαπημένο της γιο, Βασίλη Λαζαρίδη, ταξίδεψαν στη χώρα του χαμόγελου προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές της, ωστόσο, η επιστροφή τους στην πατρίδα συνοδεύτηκε από αναπάντεχες περιπέτειες.

Η περιπλάνησή τους στην Ταϊλάνδη ήταν γεμάτη ξεκούραση και χαλάρωση, όμως λίγο πριν την επιστροφή τους, η Πόπη Μαλλιωτάκη και η παρέα της βιώσανε ένα αναπάντεχο επεισόδιο – έχασαν την προγραμματισμένη πτήση τους από το αεροδρόμιο του Πούκετ. Η περιπέτεια αυτή κατέστη γνωστή μέσω των δημοσιεύσεων τους στις ιστορίες του Instagram.

Ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης, κοινοποίησε αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπου μοιραζόταν την αγανάκτηση και την απογοήτευση της ομάδας, ύστερα από την εμπειρία τους στο check-in. Σύμφωνα με τον ίδιο, ύστερα από μια αρχική καθυστέρηση κατά την οποία τους παραπέμφθηκε να περιμένουν στην ουρά, τους ανακοινώθηκε από μια εργαζόμενη της εταιρείας ότι οι θέσεις τους είχαν κλείσει και δε θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στην πτήση προς την Ελλάδα.

Η αναζήτηση λύσης τους οδήγησε στη Σιγκαπούρη όπου έπρεπε να περάσουν αρκετές ώρες αναμονής, πριν βρουν τελικά άλλη πτήση για την Ελλάδα. Τα συμβάντα αυτά κοινοποιήθηκαν ευρέως μέσω των δικτυωτών τους προφίλ, δίνοντας στο κοινό τους μια γεύση από τις απρόοπτες εμπειρίες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ταξίδια σε άλλες χώρες.

Τέιτουμ Εκπλήσσει με την Επιλογή του για τον Κορυφαίο Παίκτη του NBA

Ισπανικά ΜΜΕ σχολιάζουν την παρουσία του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό – Φρέσκες πληροφορίες για τον Κροάτη παίκτη