Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεσπά: “Απαράδεκτοι! Εγώ είμαι η Ζωζώ και ζω τη ζωή μου διπλά”

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εκφράζει τη ζωτικότητά της μετά από υγειονομικό επεισόδιο

Αθήνα – Η γνωστή θεατρική και κινηματογραφική προσωπικότητα, Ζωζώ Σαπουντζάκη, απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να δίνει σκληρή μάχη με την υγεία της τονίζοντας την ευρωστία της ύπαρξής της. Όξυνε τη στάση της απέναντι σε αναφορές περί προσεχών κληρονόμων, ενώ έδειξε μεγάλη στοργή στους ανθρώπους που τη στήριξαν αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και στο δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε: “Έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν και το επαναλαμβάνω τώρα, ο πραγματικός πυρήνας της οικογένειάς μου αποτελείται από την Σταυρίνα και τον Χάρη – τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Οτιδήποτε άλλο διαρρέεται είναι αβάσιμο. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αποσπάσματα μιας διαφορετικής εποχής, προ δεκαετίας. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μου”.

Η ίδια εξήγησε πώς, μέσα από την πρόσφατη δοκιμασία της στο νοσοκομείο, βρήκε αληθινή στήριξη και αγάπη στα πρόσωπα της Σταυρίνας και του Χάρη, οι οποίοι ήταν αδιάκοπα δίπλα της. Η Σαπουντζάκη υπογράμμισε επίσης την ανυπομονησία της να επιστρέψει στην προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στο ζήτημα της κληρονομικής της διαθήκης, η Σαπουντζάκη κατέληξε λέγοντας: “Είναι ντροπή να γράφονται και να λέγονται τέτοια πράγματα όταν είμαι ακόμη εν ζωή και δραστήρια. Ναι, το όνομά μου σημαίνει ‘Ζωζώ’, δύο φορές ζωή. Και αυτή τη ζωή την εορτάζω με τους ανθρώπους που αγαπώ, την Σταυρίνα, τον Χάρη και τον Πύρρο, και όχι συζητώντας για κληρονόμους”.

Η δυναμικότητα και η αγάπη για τη ζωή που εκπέμπει η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει εμπνευστική και αναδεικνύει μια πλευρά ανθρώπινης θέρμης και πάλης που συχνά ξεφεύγει από τις λαμπερές διαστάσεις της δημοσιότητας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο Σχολιάζει τις Υψηλές Τιμές Εισιτηρίων Αεροπλάνου: «Προτιμώ να Παραμείνω στο Σπίτι»

Αντονι Ντέιβις αποκαλύπτει τους δύο superstars που προτιμά για συμπαίκτες